Bli medlem - Kontaktformulär

Är du en kvinna eller man, nysvensk eller svensk som vill arbeta enligt LIONS syften och etik, vilka bland andra är att befrämja god samhällsanda, att aktivt delta i samhällsnyttig verksamhet av social, humanitär och kulturell art och att upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk. Är du kreativ, har friska idéer och gillar att umgås under trevliga former. Kom då med oss i Lions Club Klubbnamn!

Vi är för närvarande ett XX-tal medlemmar, och vi ser fram emot att bli fler friska viljor.

Fyll i nedanstående kontaktformulär så hör vi av oss till dig med mer information.
Du kan också direkt kontakta vår medlemsordförande via mail eller telefon enligt nedan om du tycker det passar bättre eller via någon annan medlem i klubben.

Medlemsordförande: Förnamn Efternamn, Telefon: 000-00000

Verifierinskoden nedan är de tecken du ser i bilden under kodfältet (den svarta texten). Koden är till för att försvåra för spammare.

Det går givetvis bra att prata direkt med vilken medlem som helst i klubben om du är intresserad av medlemsskap.