Lions Club Skillingaryd/Vaggeryd

Lions Club Skillingaryd-Vaggeryd.

Lions medlemmarna träffas första fredagen varje månad, med uppehåll sommarmånaderna i vår lokal i Hermes-huset i Vaggeryd om inget annat har bestämts på föregående möte. Gäster inbjudes gärna för att få en inblick i Lions verksamhet.

Klubb mötet består av ett sammanträde i Lions anda där vi ta beslut om olika aktiviteter och händelser.  Efter mötet så äter vi och har en stunds trevlig gemenskap.

En Lionsmedlem bär sitt märke med stolthet.